Показники соціального інтелекту як особистісні кореляти схильності до різних стилів гумору - Большакова, Анастасія Миколаївна (My University, 2019)
Гіпотезою дослідження було уявлення про те, що особистісними факторами обрання стилів гумору можуть бути соціальний та емоційний інтелект. Метою дослідження було вивчення взаємозв’язку між показниками розвитку соціального й емоційного інтелекту та схильністю до обрання деструктивних або конструктивних стилів гумору.
Keywords: соціальний інтелект, social intelligence; емоційний інтелект, emotional intelligence; гумор, drollery