Формування системи електронного діловодства місцевих державних адміністрацій в умовах цифрового суспільства - Панасюк, Марія Олександрівна (ХДАК, 2025)
Розвиток систем електронного документообігу, сприяння цифровізацї урядування, оптимізації управління та роботи з документами зумовив впровадження систем електронного діловодства в органах державної влади та місцевого самоврядування. Все більше установ відмовляються від традиційного документообігу та віддають перевагу безпаперовому. Це значно скорочує процеси реєстрації та обробки інформації, дозволяє відслідковувати рух документів, вчасно виявляти помилки та можливі затримки, забезпечити формування електронного архіву для збереження та захисту інформації, а також підвищення рівня інформаційної безпеки. Мета дипломної роботи: проаналізувати процес формування систем електронного діловодства місцевих державних адміністрацій та особливості впровадження цих систем.
кваліфікац. робота на здобуття освітнього ступеня "магістр", спец. 029 "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа", ден. форми навчання
Keywords: електронне діловодство; електронне діловодство в органах місцевого самоврядування; electronic record keeping