Теоретичні аспекти управління розвитком соціальної інфраструктури регіону - Дєгтяр, А. О. (My University, 2018)
Узагальнено теоретичні та методологічні аспекти розвитку со- ціальної інфраструктури регіону, виявлено основні етапи її розвитку, типи і характеристики системи, які разом утворюють основу для подальших мето- дологічних досліджень і визначають значущість соціальної інфраструктури для соціально-економічного розвитку регіонів України.
Keywords: соціальна інфраструктура, social infrastructure