Комп'ютерні презентації - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Навчальна дисципліна «Комп’ютерні презентації» покликана надати знання та прищепити навички створення та показу електронних презентацій з використанням сучасних технологій, тим самим посилити теоретичну та практичну професійну підготовку спеціалістів інформаційної та документаційної діяльності, допомогти студентам усвідомити ступінь важливості грамотного донесення різного типу інформації під час здійснення інформаційних процесів, оволодіти методами професійного створення та розробки якісних презентацій. У процесі вивчення дисципліни студенти мають засвоїти основні правила подачі текстової, табличної, графічної інформації на слайдах, освоїти методики ведення презентацій різного цільового спрямування, оволодіти сучасними технологіями створення електронних презентацій. Окрім комп’ютерні презентації як навчальна дисципліна покликана розкрити правила комунікації із аудиторією під час проведення презентацій в залежності від цілі та виду презентації.
силабус навч. дисципліни, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 029 "Інформ., бібл. та архів. справа", освітньо-проф./освітньо-наук. програма "Інформ. та документ. діяльність", рівень вищ. освіти перший (бакалавр.)
Keywords: комп'ютерні презентації, computer presentations