Лесь Курбас - людина театру - (:unkn) unknown (ХДАК, 2007)
Науковий збірник присвячений сучасному стану вивчення творчої спадщини Леся Курбаса. Запропоновані концепції, оцінки та погляди відбивають новітні тенденції мистецтвознавства й театральної педагогіки, висвітлюють фундаментальні питання театральної теорії і практики. Збірник адресований фахівцям у галузі театрального мистецтва та культурології, широкому колу режисерів-педагогів, студентам вищих та середніх спеціальних навчальних закладів.
матеріали міжнар. наук. конф., 26-27 берез. 2007 р.
Keywords: Лесь Курбас; режисери театру українські