Практика наскрізна - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Представлена програма та навчально-методичні матеріали узагальнюють й систематизують уявлення щодо організації навчальних практик, орієнтованих на професійно-практичну підготовку здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня, освітньо-професійної програма «Сценічне мистецтво», галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 026 «Сценічне мистецтво». Практика наскрізна відбиває форму й послідовність проведення навчальних практик та поєднується три їх різновиди: виробничу, педагогічну та науково-дослідницьку. Дана програма та навчально-методичні матеріали містять пакет додатків з документацією до практик, яку оформлює здобувач вищої освіти.
програма та навч.-метод. матеріали, освітньо-проф. прогр. "Сцен. мистецтво", другий (магістер.) освіт. рівень, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 026 "Сцен. мистецтво"