Про збереження фольклорних архівів українських дослідників в умовах воєнного часу - Осадча, В. М. (My University, 2022)
Акцентується увага на збереженні фольклорних фондів польових експедиційних записів в режимі онлайн, що постало перед фольклористами необхідним завданням із перших днів повномасштабного вторгнення російских загарбників.
Keywords: фольклоризм, folk