Вокальний ансамбль - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Зміст курсу зорієнтований на формування практичних навичок ансамблевого музикування, як важливої професійної компетенції для майбутніх сольних виконавців. Для викладачів, бакалаврів спеціальності 025 «Музичне мистецтво», ОП «Академічний спів», для слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів 4 курсу першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 025 «Музичне мистецтво», освітньої програми «Академічний спів»
Keywords: вокальний ансамбль; vocal ensemble; академічний спів; academic singing