Інноваційний менеджмент - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Освітня компонента «Інноваційний менеджмент» формує у здобувачів освіти розуміння сутності та значення інновацій у сучасному світі. Сприяє усвідомленню зв’язків «Інноваційного менеджменту» з підприємницькою діяльністю та «Інвестиційним менеджментом». Спонукає до креативного мислення, розвитку творчих здібностей особистості, формування інноваційної культури.
силабус освітньої компоненти, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 029 "Інформ., бібл. та архів. справа", освітньо-проф./освітньо-наук. програма "Інформ.- документ. та бібл. діяльність", рівень вищ. освіти другий (магістер.)
Keywords: менеджмент, management