Шейко Василь Миколайович - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий шлях, науковий та науково-педагогічний доробок відомого вченого-культуролога, історика, лідера української культурологічної школи, доктора історичних наук, професора, заслуженого діяча мистецтв України, дійсного члена (академіка) Національної академії мистецтв України, ректора Харківської державної академії культури В. М. Шейка. Видання призначене дослідникам у галузі культурології, історії України, історії та теорії культури, історії вищої освіти, викладачам і здобувачам закладів вищої освіти.
(до 80-річчя від дня народж.) : біобібліогр. покажч.
Keywords: біобібліографічні покажчики, biobiblography index