Основи відеомонтажу - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальний курс “Основи відеомонтажу” є одним із базових для підготовки бакалаврів зі спеціальності 021 “Аудіовізуальне мистецтво та виробництво” та розробленим відповідно до змісту освітньої програми “Відеоблогінг і телерепортерство” з урахуванням практичних потреб й вимог сучасної медіаіндустрії. Курс покликаний сформувати уявлення про специфіку відеомонтажу як визначального засобу виразності екранного твору та виробити практичні навички з відеоредагування. Для студентів, викладачів, аспірантів, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів вищої освіти першого (бакалавр.) рівня спеціальності 021 “Аудіовізуальне мистецтво та виробництво”
Keywords: відеомонтаж, video editing