Віват, Академіє! - Євсеєнко, С. В.; Левченко, О. М. (ХДАК, 2015)
Дайджест містить матеріали про діяльність Харківської державної академії культури, опубліковані у всеукраїнських та місцевих газетах за 2011–2013 роки, і є хронологічним продовженням дайджесту «Віват, Академіє!» (2009–2010), який вийшов друком у 2011 році.
дайджест
Keywords: Харківська державна академія культури, Kharkiv State Academy of Culture