Вісник Харківської державної академії культури. Вип. 54. Серія: Соціальні комунікації - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
У науковому збірнику розглядаються методологічні, історичні, теоретичні, методичні й організаційні проблеми інформаційної, бібліотечної діяльності; сучасні тенденції розвитку інформатики та наук соціально-комунікаційного циклу.

In a scientific journal discusses the methodological, historical, theoretical, methodological and organizational problems of information, library operation; current trends in the development of Informatics and Sciences of social communications.
збірник наукових праць
Keywords: бібліотечна справа; соціальні комунікації; librarianship; social communications