Чернівецький національний університет — «перлина Буковини» і популярний об’єкт екскурсійного туризму - Боса, Олеся Юріївна (ХДАК, 2025)
Чернівецький національний університет — видатний туристський об’єкт із понад 145-річною історією. Архітектурний шедевр не лише вражає своєю величчю, але й розповідає захопливу історію Буковинського краю, тому є популярним серед туристів.
Chernivtsi National University — “pearl of Bukovyna” and a popular object of excursion touris
Keywords: туризм; Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича