Історія пластичних мистецтв - Мархайчук, Наталія Віталіївна; Соловйова, Юлія Олександрівна (ХДАК, 2023)
Зміст курсу розкриває основні теоретичні аспекти історії пластичних мистецтв; періодизацію культурно-історичних епох, видатних культурних діячів та митців. Для бакалаврів спеціальності 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво».
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво», ОПП «Кінотелеоператорство» та «Фотомистецтво та відеографія»
Keywords: історія пластичних мистецтв; history of plastic arts; УДК 73.03(073.034)