Вокал - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальна дисципліна «Вокал» покликана допомогти здобувачам вищої освіти розвинути рівень умінь та знань, необхідних для майбутньої виконавської діяльності. У процесі вивчення дисципліни здобувачі мають оволодіти різними вокальними техніками та стилями естрадної музики, а також вони мають навчитися аналізувати художню складову творів. Окрім цього, ця дисципліна покликана сприяти формуванню у здобувачів здібностей до самоконтролю, самореалізації, забезпечити відпрацювання можливих моделей поведінки під час сценічних виступів.
силабус навч. дисципліни, спец. 025 "Муз. мистецтво", ОПП "Естрад. спів", ф-т муз. мистецтва, перший (бакалавр.) рівень вищої освіти 4 курс
Keywords: вокальне виконавство, vocal performance