Відеозапис як ключовий засіб контролю виконавської майстерності домристів у дистанційному навчанні - (:unkn) unknown (ХДАК, 2025)
У рекомендаціях висвітлено організаційні, технічні та методичні аспекти створення відеозаписів як інструменту педагогічного контролю та самостійного аналізу виконавської майстерності студентів-домристів. Окрему увагу приділено специфіці дистанційної взаємодії домриста з концертмейстером, методиці запису ансамблевих творів, а також алгоритму редагування й оформлення відеоматеріалів. Представлено покрокові інструкції щодо завантаження відеозаписів на YouTube та їхнього розміщення на навчальних онлайн-платформах. Рекомендації спрямовані на підвищення якості дистанційного навчального процесу, розвиток виконавської майстерності студентів та формування їхньої професійної культури в умовах цифрового середовища.
метод. рек. для самостійної роботи з навч. дисципліни «Спеціальний інструмент (домра)» для здобувачів вищої освіти за спец. 025 «Музичне мистецтво», освітньої програми «Народні інструменти», галузь знань 02 «Культура і мистецтво»
Keywords: домрове виконавство