Особливості формування власного бренду в галузі Інтернет-маркетингу - Кислицина, Д. А. (ХДАК, 2021)
У сучасному світі маркетингу існують конкретні способи для збільшення продажів та охоплення, а також видів просування як таких. І кожного року додається щось нове в цьому напрямку, більше актуальне та сучасне, підлаштоване під потреби аудиторії. Важливість особистого бренда набирає все більших обертів з точки зору того, що люди починають цікавитись, хто ж працює над брендами ресторанів чи магазинів, адже в цілому професія менеджера з продажів входить у перелік найпопулярніших та затребованих. Актуальність теми полягає в тому, що новоспеченим маркетологам, а також тим, хто вже давно професіонал у своїй справі, але не встиг ще пристосуватися до діджиталізації, треба наглядно показати важливість розвитку особистого бренду та дати чітку "методичку" від тих, хто його вже розвинув. Тому що інформації про особистий бренд як явище - багато, достатньо зробити запит в інтернеті та отримати на нього безліч наукових текстів чи пропозицій пройти курси [Додаток А]. Але об'єктивно ми можемо побачити, що і корпорації, і видатні люди можуть ще досі не мати власного бренду, стратегії іміджу та просто чітко спрямованої репутації. Теж саме відбувається і з експертами у сфері маркетингу, які не можуть само просуватися або не розуміють, що це є важливим і необхідним. Головною метою відповідно є розробка етапів самопросування інтернет-маркетолога для зростання своєї впізнаваності на ринку послуг та залучення більшої кількості клієнтів.
кваліфікац. робота на здобуття ступеня бакалавра, ОПП "Реклама та зв’язки з громадськістю у соціокультурній сфері", галузь знань 06 "Журналістика", спец. 061 "Журналістика"
Keywords: інтернет-маркетинг; брендинг; бренд; internet marketing; branding; brand