Вища та прикладна математика - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальна дисципліна «Вища та прикладна математика» ознайомлює студентів з основами сучасного математичного апарату, необхідного для розв’язування теоретичних і прикладних завдань інформаційної діяльності й управління.
силабус навч. дисципліни, освітня програма "Менеджмент маркетинг. діяльності", спец. 07 "Менеджмент", ф-т культурології
Keywords: вища математика, higher mathematics