Сценічна мова - Михайлюченко, Оксана Миколаївна; Безверха, Ксенія Вікторівна (ХДАК, 2026)
«Сценічна мова» є обов’язковою навчальною дисципліною, що входить до загальної системи фахової підготовки здобувачів ОП «Акторське мистецтво музично-драматичного театру». Вона забезпечує комплексний розвиток мовленнєвих, голосових та виразних навичок, необхідних для професійної акторської діяльності.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів 2 курсу першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти зі спец. 026 "Сценічне мистецтво", ОП «Акторське мистецтво музично-драматичного театру»
Keywords: сценічна мова