Аналіз музичних творів - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Програма курсу розкриває специфіку художньо-процесуальних та структурних закономірностей музичного мистецтва з акцентуацією його вокальної складової, елементів музичної мови та їх роль у формотворенні. Курс скерований на оволодіння сучасною методологією аналізу вокальних творів та критеріями їх жанрової, стильової та структурної типологізації. Для здобувачів спеціальності 025 «Музичне мистецтво».
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», ОП «Оркестрові духові та ударні інструменти», «Оркестрові струнні інструменти», «Музичне мистецтво есради», «Фортепіано», «Хорове диригування», «Народні інструменти», «Народний спів», «Академічний спів», «Естрадний спів»
Keywords: аналіз музичних творів; analysis of musical compositions