Організація та методика науково-дослідної роботи - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальна дисципліна «Організація та методика науково-дослідної роботи» є обов’язковою для підготовки фахівців за третім — науково-освітнім рівнем вищої освіти, вона формує комплекс загальних та спеціальних компетентностей, необхідних для реалізації науково-дослідної кваліфікаційної праці, поданої на здобуття наукового ступеня «доктор філософії». Курс допоможе аспірантам та здобувачам у засвоєнні знань та набутті навичок реалізації ефективної наукової творчості, сприятиме підвищенню продуктивності роботи над дисертацією, дозволить їм повною мірою реалізувати свої творчі здібності.
Keywords: науково-дослідницька робота, scientifically-research work