Особливості використання маркетингової комунікації сучасними туристичними підприємствами - Минко, Н. А. (ХДАК, 2019)
Туристична сфера бізнесу постійно прогресує й розширюється. Це створює нові умови для функціонування підприємств та збільшує конкуренцію на ринку. Компанії активно використовують маркетинг загалом, та зокрема маркетингові комунікації як ефективний механізм розроблення нових напрямків і стратегій розвитку підприємств туристичного спрямування та забезпечення безперервного комунікативного зв’язку з клієнтами. Подано короткий огляд використання маркетингової комунікації сучасними туристичними підприємствами.
Keywords: туризм, tourism; маркетингові комунікації, marketing communications