Вокально-технічна складова композиції “Bound to you” з мюзиклу “Burlesque” у виконанні Крістіни Агілери - Чорна, А. (ХДАК, 2023)
Американський мюзикл “Burlesquе” режисера Стіва Ентіна є взірцем мелодраматичного твору, що мав великий успіх завдяки неперевершеному інтерпретуванню його вокальних композицій відомими співачками. Яскравим прикладом цього факту є виконання ліричної балади “Bound to You”, що увійшла до саундтреку мюзиклу “Burlesquе”, американською співачкою Крістіною Агілерою, яка написала цю пісню у співавторстві із Сією та Семюелем Діксоном і була номінована на премії «Оскар» та «Золотий глобус» (2011).
Keywords: естрадно-вокальне виконавство; співаки; musical culture of the USA; музична культура США; singers; мюзикли американські; American musicals