Біомеханіка хореографічних рухів - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
Навчальна дисципліна «Біомеханіка хореографічних рухів» є певним етапом у спеціальній підготовці бакалаврів, має важливе практичне значення для підвищення виконавської та педагогічної майстерності фахівців, має міждисциплінарні зв’язки з усіма хореографічними дисциплінами з циклу професійної підготовки.
програма та навч.-метод. матеріали дисципліни для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня, спец. 024 "Хореографія", освітньої програми "Нар. хореогр.", "Сучас. хореогр.", "Бальна хореогр."
Keywords: хореографія, choreography; біомеханіка хореографічних рухів, biomechanics of choreographic movements