Гітарний ансамбль у творчості Річарда Кемерона-Вульфа - Трянов, Максим Анатолійович (ХДАК, 2023)
Композитор та піаніст Річард Кемерон-Вульф народився у Клівленді (штат Огайо, США), музичну освіту отримав у Коледжі Оберлін та Університеті Індіани. Його викладачами з фортепіано були Джозеф Батіста й Менахем Преслер. Композицію опановував під керівництвом Бернарда Хейдена, Яніса Ксенакіса та Джона Ітона.
Keywords: гітарне мистецтво; guitar art