Сценарна майстерність в аудіовізуальному мистецтві - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Навчальна дисципліна «Сценарна майстерність в аудіовізуальному мистецтві» займає одне з провідних місць у навчальному плані факультету аудіовізуального мистецтва. Поряд із основною фаховими для здобувачів дисциплінами: «Режисура аудіовізуальних творів», «Майстерність оператора у виробництві аудіовізуальних творів», «Майстерність ведучого та кореспондента в аудіовізуальному мистецтві» ця дисципліна покликана розкрити для студентів методику створення сценаріїв ігрових та документальних форм аудіовізуальних творів, створення яких лежатиме в сфері їх базових професійних компетенцій. Об’єктом вивчення дисципліни «Сценарна майстерність в аудіовізуальному мистецтві» є: ігрові форми аудіовізуальних творів. Предметом курсу є вивчення історії, теорії сценарної майстерності, зокрема методики підготовки ігрових аудіовізуальних творів.
силабус навч. дисципліни галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 021 "Аудіовіз. мистецтво та виробництво", освітня програма "Оператор телебачення", рівень вищ. освіти перший (бакалавр.), курс 2, семестр 3
Keywords: audiovisual art; screenwriting skills