Результативність науково-дослідницької діяльності в культурологічно-мистецькій сфері України - Шейко, Василь Миколайович (ХДАК, 2017)
Закон України «Про науково-технічну діяльність» визначає коло суб’єктів наукової й науково-технічної діяльності: учені, науковці, науково-педагогічні працівники, наукові установи, організації, вищі навчальні заклади III–IV рівнів акредитації, громадські організації (ст. 4 цього Закону), а також закріплює права наукового працівника (ст. 6 За- кону). Отже, вищі навчальні заклади є одним з основних суб’єктів наукової діяльності, що потребує підвищення її ефективності, інтелектуального потенціалу суспільства.
Keywords: науково-дослідницька робота, scientifically-research work