Концертмейстерський клас - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Програма курсу спрямована на формування необхідних навичок акомпанементу, взаємодії з солістами та ансамблевого виконавства, що має вирішальне значення для майбутньої музичної кар'єри здобувачів освіти. Методичні матеріали включають теоретичні аспекти та практичні завдання, що охоплюють різні етапи роботи концертмейстера: від первинного аналізу музичного матеріалу до підготовки та реалізації концертних виступів. Особлива увага приділяється опрацюванню різноманітних стилістичних особливостей музичних творів, техніці читання з аркуша, артистичній взаємодії з вокалістами та інструменталістами, а також роботі з вокальним і хоровим репертуаром.
програма та навчально-методичні матеріали з курсу для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво», ОП «Фортепіано»
Keywords: концертмейстерський клас