Музика Аарона Авшаломова як символ культурної взаємодії Сходу та Заходу: європейські концерти Шанхайського симфонічного оркестру - Кун Чжуцзюнь (ХДАК, 2023)
Основоположною ознакою сучасності є постійне зростання та розвиток міжкультурного діалогу між Сходом та Заходом. Важливим напрямом цієї кроскультурної взаємодії є активізація взаємозв’язків між Європою та Китаєм у сфері музичного мистецтва.
Keywords: музична культура Китаю; musical culture of China