Основи фото-, кінокомпозиції - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Програма навчальної дисципліни складена відповідно до освітньо-професійних програм підготовки бакалаврів за спеціальністю 021 Аудіовізуальне мистецтво «Кінотелеоператорство» та «Фотомистецтво та відеографія». Курс читається з урахуванням знань, умінь та навичок, набутих здобувачами під час вивчення освітніх компонент «Основи фотографії», «Основи майстерності оператора в АВМ», «Оптика та знімальна техніка», «Основи візуальної грамотності» та «Історія фотографії».
програма та навч.-метод. матеріали для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво», галузь знань 02 «Культура та мистецтво», освітні програми «Фотомистецтво та відеографія», «Кінотелеоператорство»
Keywords: фотомистецтво; photography art; кінотелеоператорство; cinematography