Економіка розваг як новий напрям в економічному розвитку - Зайцева, М. М. (ХДАК, 2021)
В умовах конкурентної боротьби підприємствам туристичної індустрії необхідно не тільки надавати якісні послуги за сприятливою ціною, але й духовно задовольняти споживача, надавати позитивні емоції та враження, створюючи новий напрям в економічному розвитку — економіку розваг. Туризм як бізнес організації подорожей за яскравими незвичайними враженнями володіє в цьому контексті нескінченними перевагами. Нині для всіх фахівців сфери туризму і подорожей, які творчо ставляться до своєї справи й шукають нових шляхів взаємодії з клієнтами, знання і реалізація на практиці основних принципів економіки вражень стають пріоритетними.
Keywords: туризм, tourism