Oсновні напрями маркетингових комунікацій у театрі - Отич, Ганна Олександрівна (ХДАК, 2025)
Ефективна маркетингова стратегія театру базується на двох напрямах: на цифровому маркетингу та соціальних мережах. Також театри дедалі частіше використовують онлайн-платформи для просування своїх постановок. Instagram, Facebook, TikTok, YouTube допомагають створювати відеоанонси, інтерактивний контент, а також залучати нову аудиторію через пряму комунікацію, брендинг та візуальну айдентику. Важливим аспектом маркетингової стратегії є формування впізнава ного іміджу театру, логотип, стиль афіш та оформлення приміщення, колаборації та партнерські проєкти.
Main Directions of Marketing Communication in Theatre
Keywords: імідж театру; соціальні мережі; маркетинг мистецтва