Сучасні проблеми архівознавства - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Дисципліна «Сучасні проблеми архівознавства» базується на знаннях такого навчального курсу як «Архівознавство». Розгляд основних положень дисципліни «Сучасні проблеми архівознавства» тісно пов’язаний з сучасними тенденціями формування цифрового простору інформаційного суспільства, процесами оцифрування та переведення в цифрових формат архівних фондів. Здобуті аспірантами у ході вивчення навчальної дисципліни «Сучасні проблеми архівознавства» знання та компетентності стануть теоретичним підґрунтям при проходженні науково-педагогічної практики та підготовці науково-кваліфікаційних робіт (проведення емпіричних досліджень, підготовка дисертаційного дослідження).
силабус навч. дисципліни, спец. 029 Інформ., бібл. та арх. справа, ступ. вищ. освіти доктор філософії
Keywords: архівознавство; archival studies