Юджа Ванг як презентантка синтезу фортепіанних виконавських стилів «Вен» і «Ву» - Чжоу Ні (ХДАК, 2023)
Двома основними стилями в китайській музичній естетиці, зокрема у китайській фортепіанно-педагогічній літературі, вважаються стиль «Вен», який характеризується як «спокій», і «Ву», що трактується як «войовничий».
Keywords: музична культура Китаю; musical culture of China; фортепіанне виконавство; piano performance