"Український млинологічний журнал" та його пам'яткознавчий характер: відгук на другий випуск (2019 р.) - Романовський, В. С. (My University, 2020)
«Український млинологічний журнал» наразі є неперіодичним виданням, сформованим за взірцем наукових збірників зі спільною тематикою. Необхідно бодай побіжно простежити традицію, до якої цей журнал/альманах долучається. Це дозволить краще усвідомити його місце в загальному процесі таких студій, поцінувати в порівнянні з подібними виданнями.