Просування танцювальної культури за допомогою театральних форм у соціальному просторі малих міст України - Кулик, В. О. (My University, 2020)
Метою магістерської роботи є виокремлення шляхів просування танцювальної культури у малих містах України через театральні форми на прикладі танцювального колективу «GoldenLion». Об’єктом дослідження є танцювальна культура в соціальному просторі. Предмет дослідження – просування танцювальної культури за допомогою театральних форм у соціальному просторі малих міст України.
магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" за спец. 028 "Менеджмент соціокультурної діяльності"
Keywords: танцювальна культура; театралізація танцю; dance culture; theatricalization of dance