Технології інтернет-реклами - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальна дисципліна «Технології Інтернет-реклами» покликана надати знання та прищепити навички створення та застосування Інтернет-реклами різного типу, просування товарів та послуг засобами та інструментами Інтернет-реклами з використанням сучасних технологій, тим самим посилити теоретичну та практичну професійну підготовку спеціалістів інформаційної та документаційної діяльності, допомогти студентам усвідомити ступінь важливості грамотного донесення різного типу рекламної інформації, оволодіти методами професійного створення та розробки якісних рекламних оголошень.
силабус навч. дисципліни, освітня програма "Інформ.-документна та бібл. діяльність", спец. 029 "Інформ., бібл. та архів. справа", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", другий (магістер.) рівень вищ. освіти
Keywords: інтернет-реклама; online advertising