English for Choreographic Art Students - Борисова, Аліна Олексіївна; Бевз, Надія Вікторівна; Дерев'янко, Інна Володимирівна; Олійник, Ольга Віталіївна (ХДАК, 2025)
Посібник призначений для здобувачів закладів вищої освіти у галузі культури та мистецтва, які готують фахівців з хореографічного мистецтва. Мета посібника – сприяти формуванню у здобувачів вищої освіти умінь і навичок читання англомовних текстів за фахом, здатності до критичного аналізу та спілкування іноземною мовою через ведення дискусії та розробку творчих проєктів. У посібнику наголос робиться на розвитку навичок використання фахового лексичного матеріалу для подальшого аналізу англомовних текстів за спеціальністю та виконанні творчих проєктів.
навч.-практ. посіб. для здобувачів вищої освіти за фахом «Хореографія»
Keywords: іноземна мова для хореографів