Міждисциплінарність як конструктивна методологічна стратегія нових трактувань і оформлення предметного поля театрознавчого знання - Шумакова, Світлана Миколаївна (My University, 2022)
Тезово розглянуто питання міждисциплінарності методологічних стратегій театрознавства.
Keywords: театрознавство; theater studies