Спортивно-оздоровчий туризм - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Навчальний курс «Спортивно-оздоровчий туризм» забезпечує набуття теоретичних знань та формування практичних навичок з організації туристської мандрівки з пішого, водного, гірського, лижного та інших видів туризму; управлінської діяльністі у низових туристичних колективах різного типу.
програма та навчально-методичні матеріали для бакалаврів 2 курсуспец. 242 «Туризм і рекреація», освітня програма «Туризмознавство»
Keywords: спортивно-оздоровчий туризм, sports and health tourism