Розвиток гольф-туризму в Україні (на прикладі Superior Golf & SPA Resort) - Сліпченко, Є. С. (ХДАК, 2021)
Сучасні споживачі туристичних послуг стають дедалі вимогливішими, вимагаючи від туристичних компаній пошуку нових форм і методів реалізації послуг, а також створення спеціалізованих продуктів для окремих сегментів цільової аудиторії. Одним із недооцінених напрямків у сфері туризму наразі можна назвати елітарний туризм, який може охоплювати заможні верстви населення, що здатні приносити значні прибутки для туристичних підприємств й економіки держави в цілому. Разом з тим, така аудиторія вимагає специфічні продукти та послуги, які мають містити в собі ознаки унікальності й престижності. Одним з таких напрямків можна розглядати індустрію гольфу, як одну із складових гольф-туризму. Об'єкт дослідження - ринок гольф-туризму України. Предмет дослідження - особливості розвитку гольф-туризму в Україні.
кваліфікац. робота здобувача вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня зі спец. 242 "Туризм" освітньо-проф. програми "Туризмознавство"
Keywords: гольф-туризм, golf tourism; туризм елітарний, tourism is elite