Історія Запорізького автомобільного заводу: музейний проект - Секунда, Д. А. (ХДАК, 2024)
Історія Запорізького автомобільного заводу (ЗАЗ) є важливою частиною культурної та економічної спадщини України, але залишається недостатньо вивченою. Музейний проект спрямований на збереження та популяризацію його історичної та технічної спадщини. В ході дослідження систематизуються історичні дані, розробляється концепція музею і пропонується освітня програма.
кваліфікац. робота на здобуття освітнього ступеня "магістр", спец. 027 "Музеєзнавство, пам’яткознавство", ОПП "Музеєфікація історико-культурної спадщини"
Keywords: музеєфікація історико-культурної спадщини