Методики адаптації в умовах переселення - Бужинська, Оксана Володимирівна (ХДАК, 2025)
Початок повномасштабного вторгнення в Україну… Третій рік, як декілька мільйонів людей були змушені стати переселенцями, залишаючи місця, де були зруйновані їх домівки, або покинути нашу Державу. У лютому 2022 р. понад 1,5 млн людей змушено було виїхати за кордон. За останніми даними ООН, приблизно 6,7 млн людей нині перебуває за кордонами України, і ця цифра продовжує зростати.
Keywords: переселення; соціальна адаптація переселенців