Репутаційна представниця київської бібліотечної освітньо-наукової школи (до ювілею Віри Вікторівни Загуменної) - Кушнаренко, Наталя Миколаївна; Соляник, Алла Анатоліївна (My University, 2024)
Віра Вікторівна Загуменна - одна з провідних фахівчинь у галузі українського бібліографознавства та бібліотекознавства, організаторка вищої бібліотечно-інформаційної освіти, активна учасниця громадського бібліотечного руху в Україні, кандидатка педагогічних наук, професорка, професорка кафедри арт-менеджменту та івент-технологій Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, заслужений працівник культури України - у липні 2024 р. відзначає 70-річчя.
Keywords: бібліотекознавці українські; київська бібліотечна школа