Актуальність основ фоніології для представників вокальних професій - Гіголаєва-Юрченко, Вікторія Олександрівна (My University, 2021)
Пошук універсальних методів постановки голосу неможливо здійснювати без певного розуміння природної роботи голосового апарату. Відсутність єдиної фундаментальної науки веде до значного дефіциту знань у вокально-педагогічних кадрах, тому основи фоніології, як системної науки про голос, вкрай важливі для вокального виконавства та вокальної педагогіки.
Keywords: вокальна педагогіка, vocal pedagogy