Антонен Арто. Робота актора в театрі жорстокості - Любченко, О. (ХДАК, 2023)
Антонен Арто. Робота актора в театрі жорстокості [Електронний ресурс] = Antonin Artaud. The work of an actor in the theater of cruelty / О. Любченко // Культура та інформаційне суспільство ХХІ століття. У 2 ч : матеріали міжнар. наук.-теорет. конф. молодих учених, 20-21 квіт. 2023 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, М-во культури та інформ. політики України, Харків. держ. акад. культури, Наук. т-во студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених ХДАК, Нац. акад. мистецтв України ; [редкол.: Н. О. Рябуха та ін.]. — Харків : ХДАК, 2023. — Ч. 2. — С. 64-66.
Keywords: theater actors