Квартетний клас - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Програма та навч.-метод матеріали з курсу «Квартетний клас» призначені для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти зі спеціальності 025 «Музичне мистецтво». Зміст програми та нав.-метод. матер. розкриває теоретичні та практичні питання групового музикування, а саме: усвідомлення поняття ансамблю, зокрема квартету, його історичного розвитку, функцій кожного учасника, специфіки самостійної роботи над ансамблевим твором, а також особливості гри в квартеті (розуміння стилю, форми, змістового наповнення твору; дотримання єдиного темпо-ритму, динамічного плану твору, синхронності гри, зважаючи на можливі агогічні відхилення, штрихової ідентичності тощо).
програма та навч.-метод. матеріали з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти, спец. 025 "Музич. мистецтво", ОП «Оркестрові струнні інструменти»
Keywords: квартети; ансамблеве музикування