Сучасні тенденції виховання і становлення професійних акторів театру та кіно - Борис, Ігор Олександрович (ХДАК, 2021)
Тезово ознайомлено з методикою становлення актора театру та кіно, якою керуються на кафедрі майстерності актора у школі «ЕКМАТЕДОС» при ХДАК.
Keywords: theatrical pedagogics; театральна педагогіка; experimental theater; acting skills; акторська майстерність