Народно-сценічний танець та методика його викладання - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Дисципліна «Народно-сценічний танець та методика його викладання» є основним компонентом професійної та практичної підготовки здобувачів вищої освіти. Зміст дисципліни розкриває основні методологічні та практичні засади засвоєння народно-сценічного танцю. Курс розрахований на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, слухачів системи підвищення кваліфікації та післядипломної освіти.
програма та навч.-метод. матеріали до дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти освітньо-проф. програми "Нар. хореогр."
Keywords: народно-сценічний танець, folk-dance